Retourneren

Het gedenkkastje wordt met zorg gemaakt. Toch kan het gebeuren dat het niet aan je verwachtingen voldoet. Je hebt het recht om het gedenkkastje aan ons te retourneren (herroepingsrecht) mits je dit binnen 14 dagen aan ons per mail meldt en het gedenkkastje nog in dezelfde staat verkeert als waarin je het hebt ontvangen. Hieronder lees je hoe je het gedenkkastje terugstuurt.   1. Stuur een email naar memories-at-home@outlook.com met het rekeningnummer waarop je het te retourneren bedrag gestort wilt hebben. Graag ontvangen wij ook de reden van retour erbij zodat we onze gedenkkastjes kunnen verbeteren. Het vermelden van een reden is bij het retourneren niet verplicht. 
  2. Wij sturen je een bevestiging met het retour-adres en verdere instructies.
  3. Verpak het gedenkkastje op dezelfde manier als hoe je het ontvangen hebt met het originele verpakkingsmateriaal. Mocht je het verpakkingsmateriaal niet meer hebben, pak het dan zorgvuldig in. Beschadigde kastjes nemen we niet retour.
  4. Geef het pakket af bij een PostNL-locatie. De kosten van de retourzending zijn voor onze rekening. Bewaar je verzendbewijs goed als het een verzending is met track & trace code. Retourzendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd kunnen wij helaas niet in ontvangst nemen en worden niet gecrediteerd. Het risico van het verzenden van een retour ligt bij degene die de zending retourneert.
  5. Na verzending ontvangen wij graag een bevestiging per mail dat het pakket verzonden is.
  6. Na ontvangst van de retourzending storten wij het aankoopbedrag + de retourkosten binnen 14 dagen op het rekeningnummer dat je hebt doorgegeven. De urnen zijn speciaal voor je gemaakt en een op maat-product. Hierdoor zijn deze NIET te retourneren op grond van het herroepingsrecht.